Breaking news: vanwege het grote succes van de 3-daagse herfstclinic bij Spirit bieden we ook in de voorjaarsvakantie weer 2 heerlijke voetbaldagen aan op het Spirit complex.

Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij SC Spirit ’30

Omdat bij SC Spirit’30 volop aandacht is voor de jeugd wordt er binnenkort een voetbalevenement in Hoogkarspel gerealiseerd. Jeugdvoetbalopleiding organiseert, opnieuw, op het complex van SC Spirit’30 tijdens de voorjaarsvakantie, een uniek tweedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op dinsdag 18 en woensdag 19 februari 2020. Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen.Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/Pf1FRMuq7qI

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ SC SPIRIT’30 OP DINSDAG 18 EN WOENSDAG 19 FEBRUARI:

 • 10.00 uur Aankomst
 • 10.15 uur Inleiding
 • 10.45 uur Training
 • 12.45 uur Lunch + quiz
 • 13.45 uur Wedstrijden
 • 16.15 uur Afsluiting

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de  Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode: Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de  jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale  balgevoel enorm vooruit gaat. ” Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden  zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op. Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl. De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 60,-

Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

 • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
 • Een gezonde en smakelijke lunch
 • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
 • Een aandenken voor iedereen
 • Prijzen voor de winnaars 

Inschrijven Klik hier om je voor deze jeugdvoetbaldagen in te schrijven of ga naar https://www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een  bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.

 

Deel dit bericht via: