*Nieuwe jubileumactie voor onze scheidsrechters.

Wervingsactie

Meld je aan als (jeugd)scheidsrechter bij Spirit en spaar een prachtige nieuwe sport outfit bij elkaar. Vind jij het fluiten van wedstrijden leuk? Ben jij diegene die een wedstrijd durft te leiden en ben je niet bang om iemand op zijn fouten te wijzen? Dan zoekt Spirit jou!  

De Spirit Kledingstrippenkaart

Het wedstrijdfluiten voor SC Spirit ’30 is niet alleen leuk en uitdagend, maar je verdient er ook nog wat mee:

  • Allereerst 2 muntjes per gefloten wedstrijd (+/- € 4) en op zondag 4 muntjes (+/- € 8) naar gelieve te besteden in de gezellige Spirit kantine ’t Houg;
  • Daarnaast spaar je, per gefloten wedstrijd, ook nog eens tegoedpunten voor een prachtige sport outfit (naar keuze) te bestellen bij onze leverancier Duijn Teamsport. Per extra gefloten wedstrijd verdien je een strip op de Spirit Kledingstrippenkaart. Een volle strippenkaart mag je besteden aan stoere hippe sportkleding;
  • Ook vervul je gelijk je vrijwilligerstaak. Na de eerste twee gefloten wedstrijden gaat de teller voor de cadeaupunten lopen. Bij elke wedstrijd die je extra fluit kom je dichter bij die mooie outfit.

Maar daar houdt het natuurlijk niet op! Als officiële scheidsrechter bij Spirit ben je ook nog eens goud waard en de waardering van jouw clubleden is toch eigenlijk meer waard dan geld? Hoe dan ook fluit jij een spannende wedstrijd waar geheid veel leuke dingen in gebeuren.

Wat moet ik doen om officiële scheidsrechter te worden?

Als je (jeugd) scheidsrechter wilt worden bij Spirit en extra wedstrijden wilt fluiten voor jubileumactie meld je dan aan bij de vertegenwoordiger van de jeugd scheidsrechterscommissie Rein de Hart. Stuur een mail naar: rein.de.hart@gmail.com en geef even aan welke categorie je het liefst wilt fluiten. Rein verzorgt de administratie rondom het aanmelden en houdt de gescoorde outfit punten bij. Onze vaste scheidsrechter doen uiteraard ook mee met de jubileumactie.

Wacht niet te lang, pak die jubileumactie en meld je aan!

Het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: