De komende maanden zul je veel informatie te zien en te horen krijgen over glasvezel internet en televisie in Hoogkarspel, Oosterblokker, Schellinkhout en Westwoud. Als voldoende huishoudens zich aanmelden zal Delta Fiber Netwerk een glasvezel internet aan gaan leggen waar we nog jarenlang heel veel plezier van kunnen hebben.

Meld je aan via Spirit ‘30; hiermee sponsor je onze club met € 50 én ontvang je zelf ook nog eens € 25!

We hebben, samen met onze sponsor ITWFO uit Hoogkarspel, een hele mooie samenwerking met Caiway en DELTA weten te regelen. Want als jij (of vrienden, bekenden, buren van je) zich aanmelden voor glasvezel via onze club krijgen wij € 50 sponsorbijdrage per aanmelding van deze providers! En dat geld kunnen we natuurlijk heel goed gebruiken voor allerlei zaken waar we allemaal profijt van kunnen hebben.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een draad van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. En een groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor slechte weersomstandigheden, zoals bliksem.

Waarom zou ik glasvezel nemen?

Glasvezel is dé internetverbinding van vandaag maar zeker ook van de toekomst.

 • Superhoge snelheid: Glasvezel internet is zó vreselijk snel dat men nog niet eens wéét waar de beperkingen liggen op het gebied van snelheid. Op dit moment kunnen er snelheden van 8 Gbps commercieel worden aangeboden maar dat kan nog heel veel sneller in de toekomst
 • De snelheid is gegarandeerd: je krijgt thuis daadwerkelijk geleverd wat je afneemt. Dat is vaak niet zo bij coax- en ADSL-internet waar andere providers gebruik van maken.
 • Even snel uploaden als downloaden: de uploadsnelheid is gelijk aan de downloadsnelheid. Dat is bij andere technieken niet het geval. En die snelheid is natuurlijk wel zo prettig.
 • Gamen zonder haperen: niet alleen heb je een supersnelle verbinding maar ook nog eens de laagste responstijd (ping). Nu is jouw verbinding geen geldig excuus meer als je verliest met online gamen.
 • Meer voor hetzelfde geld: de prijzen van Caiway en DELTA zijn vergelijkbaar met die van andere providers. Vaak gaat u zelfs minder betalen voor meer snelheid. Goede deal toch?
 • Superstabiel: koper (coax en ADSL) zijn gevoeliger voor storingen dan glasvezel. Zo heeft u dus minder kans op uitval of storingen. Wel zo prettig!
 • Haarscherp televisie kijken: doordat u een stabiele internetsnelheid heeft kunt u genieten van stabiel en haarscherp beeld.
Hoe krijg ik glasvezel?

Om glasvezel te krijgen in je huis dien je een jaarabonnement af te sluiten bij één van de providers. En als je nu kiest voor glasvezel telt jouw aansluiting mee voor het benodigde percentage én bespaar je € 650 activatiekosten (deze worden in rekening gebracht wanneer je na de vraagbundeling aansluit). Uiteraard betaal je pas als je abonnement daadwerkelijk actief wordt.

Wil je via Spirit ‘30 bestellen? Klik dan op de links hieronder. Je krijgt dan een scherm te zien zodat je zeker weet dat je via ons bestelt en wordt dan doorgestuurd naar de website van de provider.

Klik hier voor Caiway Klik hier voor Delta
Welke providers leveren de club geld op?

Caiway en DELTA doen mee met onze speciale clubactie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Caiway 

Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

 • Alleen internet:
 • 300 MBit/svoor € 43,95
 • 1,5 GBit/s voor € 64,95
 • Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
 • Voordelig: 100 MBit/s voor € 52,95
 • Slim: 500 MBit/svoor € 64,95
 • GigaSnel: 1,5 GBit/s voor € 74,95

Kies je voor Caiway? Dan betaal je de eerste 6 maanden slechts € 35 per maand voor je abonnement én krijg je 12 maanden gratis 3 Slimme Wifi-boosters in bruikleen (daarna € 3 per maand).

Caiway bestellen? Of meer informatie over de pakketten? Klik op onderstaande afbeelding

DELTA 

Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere maand jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 42,50 (150 Mbps) maar wellicht kies je liever voor 1 Gig voor € 45 (1e jaar, daarna € 50)

DELTA bestellen? Klik dan op onderstaande afbeelding

Natuurlijk moet wel het percentage van de vraagbundeling behaald worden. Dus vraag ook jouw buren, vrienden, kennissen in deze plaatsen om zich aan te melden via onze vereniging! Hoe meer aanmeldingen, hoe meer inkomsten, hoe meer leuke dingen we hiervoor kunnen doen!

Namens het bestuur hopen we op jullie support!

Deel dit bericht via: