𝗚𝗲𝘀𝗹𝗮𝗮𝗴𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗩𝗖𝟭 𝗷𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿𝗲𝗻!
🔴⚪🔵
Afgelopen woensdag 5 juni 2024 is de opleiding VC1 juniorentrainer, die de KNVB heeft verzorgd, bij ons afgesloten. Deze opleiding heeft plaatsgevonden in samenwerking met SC Spirit ’30 en had tot doel om 13 goed opgeleide juniorentrainers af te leveren aan verschillende verenigingen bij ons in de regio.

𝗭𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘀𝗹𝗮𝗮𝗴𝗱𝗲 𝗦𝗽𝗶𝗿𝗶𝘁 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿𝘀!

Vanaf 12 februari 2024 hebben 7 trainers van SC Spirit ’30 deelgenomen aan deze opleiding. De volgende personen hebben op 5 juni hun diploma behaald:

Frank Schoorl
Rick Blom
Suresh Subramaniam
Ton Bodmann
Gaby Deijs
Marco Kragten
Bas de Wit

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met jullie waardevolle diploma. Heel veel succes en natuurlijk plezier bij het verzorgen van de trainingen van jullie teams het aankomende seizoen. Onze jeugd is er blij mee.

𝗞𝗡𝗩𝗕 𝗱𝗼𝗰𝗲𝗻𝘁

De opleiding stond onder leiding van Jitze Bosma (docent bij de KNVB) en SC Spirit ’30 heeft haar accommodatie ter beschikking gesteld. Wij van SC Spirit ’30 zijn er trots op dat we op deze wijze kunnen zeggen dat we voor een goeie opleiding van onze jeugdspelers zorgen en zorgen voor voldoende gediplomeerde trainers voor de groepen. Na afloop kregen alle geslaagden hun verdiende diploma, een heerlijke versnapering en werden zij op de foto gezet door onze Foto Gerrit.

Wij bedanken Jitze voor het geven van de cursus en Ard Aker voor de interne organisatie.

Heb jij ook trainers aspiraties? Vraag naar de mogelijkheden bij onze HJO Ard Aker, awg.aker@gmail.com.

TC-jeugd, SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: