🔴⚪️🔵
Ilco Groot is toegelaten tot de KNVB-opleiding Voetbalcoach 3 (voorheen UEFA-B) en hij gaat samen met assistent Rick Blom het komende seizoen SC Spirit ’30 JO17-1 trainen en begeleiden.

Het Spirit bestuur en de TC-jeugd zijn verheugd mede te kunnen delen dat Ilco Groot het komend seizoen wederom de trainer en begeleider wordt van onze JO17-1. Daarnaast feliciteren wij hem met het feit dat hij is toegelaten tot de opleiding VC3. Zaterdagmiddag werden voor beide aangelegenheden, samen met bestuurslid Michel Reus, de contracten getekend.

Ilco is natuurlijk geen onbekende binnen onze club en hoewel hij nog best jong is al een zeer ervaren trainer. Ook in het huidige seizoen heeft hij hoofdklasser JO17-1 onder zijn hoede. Dit was een leerzaam seizoen dat nu een mooi vervolg krijgt. Naast het trainen en coachen van de talenten van de JO17 zal Ilco vanwege zijn KNVB-opleiding ook stage gaan lopen bij Spirit 1 (bij Hans Valk). Een mooie ervaring waarbij kennis en kunde kunnen worden meegenomen richting de JO17-selectie.

Aangezien dit veel tijd vergt is het bestuur blij dat Ilco een goede en ervaren assistent naast zich krijgt in de persoon van selectiespeler Rick Blom. Rick (nu nog trainer en begeleider van de JO15-1) is deze week geslaagd voor zijn KNVB-opleiding VC 1. Het komende seizoen zal de JO17-1 wederom op zaterdag in de hoofdklasse gaan spelen.

Wij wensen Ilco en Rick heel veel succes en plezier toe in het trainen en begeleiden van de JO17-1, Ilco met zijn ‘pittige’ VC3 opleiding en we kijken weer uit naar een plezierige en constructieve samenwerking.

Het bestuur en TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: