🔴⚪️🔵
Het Spirit bestuur en de TC-jeugd zijn verheugd mede te kunnen delen dat Sjon Duif het komend seizoen onze JO19 komt versterken als trainer en begeleider. Dinsdagavond werd daarvoor samen met bestuurslid Ard Aker de contracten getekend.

Ervaren trainer

Sjon (58 jaar) is een ervaren trainer, woonachting in Midwoud en werkzaam bij onze sponsor Bouw 85. Via hen kwam hij ook in aanraking met onze club. Sjon voetbalde zelf jaren bij EVC uit Edam op een goed niveau in het eerste (zaterdag en zondag). Een lichting die Spirit ‘30 goed kent want daar werd vaak tegen gespeeld in die tijd in de toenmalige 3e klasse zondag. Na zijn actieve carrière begon hij met het trainen van jeugdspelers. Eerst bij EVC de jongste jeugd en daarna de JO19-1 (interregionaal). Vervolgens trainde hij in zijn nieuwe woonplaats de jeugd van MOC en was hij assistent-trainer bij Spartanen in Wognum (selectie senioren). Een mooie lange en brede ervaring dus waar onze JO19 veel van kan opsteken en de spelers veel van kunnen leren.

Wij wensen Sjon veel succes en veel plezier toe bij het trainen en begeleiden van onze JO19-1 het komende seizoen en kijken uit naar een plezierige en constructieve samenwerking.

Het bestuur en TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: