Jeugdvoetbaldagen bij Spirit!
ūüĒī‚ö™ūüĒĶ
Bij de beste wensen horen natuurlijk ook goede voornemens voor het nieuwe jaar! En laten we die bij Spirit nou ook hebben!
Zo willen we ALLE Hoogkarspelers, jong en oud, meer laten sporten & bewegen. We wensen dat onze spelers meer balcontacten hebben het komende jaar, (nog) meer spelplezier en dat ze (nog) beter worden. Nou mooier kunnen we het niet maken ūüėČ. Maar bij het maken van goede voornemens hoort natuurlijk ook een goede uitvoering. En die gaan we gelijk in de praktijk brengen.

JEUGDVOETBALDAGEN BIJ SC SPIRIT’30 IN DE VOORJAARSVAKANTIE
Jeugdvoetbalopleiding (JVO) en Spirit organiseren in de voorjaarsvakantie op ons vernieuwde complex weer een uniek driedaags “trainingskamp” genaamd: De jeugdvoetbaldagen.
Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op:

-maandag 21 februari
-dinsdag 22 februari
-woensdag 23 februari

Ook deze editie ontvangen alle deelnemers weer een prachtig nieuw trainingsshirt (uiteraard anders dan de vorige keer). Alle kinderen (jongens en meisjes) uit de O7 tot en met de O15 (5 t/m 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Inschrijven kan via deze link: https://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan/jvd-spirit-30

Iedereen mag zich aanmelden je hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn (ook leuk dus om te kijken of je voetbal leuk vindt). Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn altijd mogelijk. Het gaat tenslotte om zoveel mogelijk spelplezier… Dus, voer je goede voornemens vandaag nog uit en meld je aan!

Deel dit bericht via: