Het Spirit bestuur is verheugd mede te kunnen delen dat de samenwerking tussen SC Spirit ’30 en Hans Valk ook het komend seizoen een vervolg krijgt. Deze week zijn we een verlenging van het contract voor één seizoen overeengekomen. Dat is mooi nieuws zo op het einde van een bijzonder voetbal (loos) jaar.

Hans is momenteel bezig aan zijn tweede officiële seizoen als hoofdtrainer bij Spirit na daarvoor vele jaren de jeugd en o.a. het 2e team bij SC Spirit ‘30 te hebben getraind. Vorig seizoen werd een verdienstelijke derde plaats in de 2e klasse behaald en op het moment dat het coronavirus een streep door de eerste seizoenshelft zette stond SC Spirit ’30 keurig in het linkerrijtje.

Het is natuurlijk een vreemde tijd maar Hans, het bestuur en de spelersgroep hebben er vertrouwen in dat, als er weer gevoetbald mag worden, de goede lijn wordt doorgetrokken. De samenwerking met de gehele selectiestaf is uitstekend en gezien Hans zijn ervaring binnen de club zien we hem ook als ideale trainer om de verjonging van de selectie het komende jaar verder door te voeren.

Wij wensen Hans veel succes toe als hoofdtrainer van onze club en feliciteren hem met de verlenging van zijn contract.

Het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: