Na vier seizoenen komt er een einde aan het hoofdtrainerschap van Hans Valk bij Spirit.
Hans heeft de afgelopen week aan het bestuur te kennen gegeven dat hij aan het eind van dit seizoen zal stoppen als hoofdtrainer van onze club.

Halverwege het seizoen 2018/2019 hielp Hans, samen met zijn assistent Patrick van Beek, Spirit uit de brand. Hij stapte over van functie trainer van het tweede team naar de functie van hoofdtrainer bij Spirit. In zijn eerste seizoen eindigde hij met de 2e klasse promovendus op een knappe achtste plaats in de eindstand.
In zijn tweede seizoen gooide corona helaas roet in het eten toen Spirit zich wilde gaan mengen in de titelstrijd na vijf overwinningen op rij. Spirit eindigde op een keurige derde plaats in de eindstand op slechts vijf punten achterstand van de koploper. De hoogste positie ooit in de geschiedenis van SC Spirit ’30.
In het seizoen 2020/2021 werden enkele jonge spelers ingepast en eindigde Spirit als zevende.

Het huidige seizoen gaat het, mede door de vele blessures binnen de selectie, iets lastiger en is Spirit terug te vinden in het rechterrijtje van de stand. Zowel het bestuur, de technisch commissie als de spelers hebben er echter het volste vertrouwen in dat ook dit seizoen onder de leiding van Hans voor de vierde keer op rij in het “linker rijtje” van de tweede klas zal worden geëindigd.

Wij respecteren de keuze van Hans om te stoppen als hoofdtrainer bij onze club. Met veel plezier en trots kijken wij terug op de mooie samenwerking en hebben genoten van zijn manier van werken. We wensen Hans veel succes met zijn verdere loopbaan als trainer en hopen dat hij dit bij Spirit in een andere rol mag gaan vormgeven.

Geïnteresseerden in het hoofdtrainerschap bij Spirit worden uitgenodigd om te reageren en kunnen hun CV en motivatiebrief naar bestuur@spirit30.nl mailen.

Het bestuur van SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: