Wij vragen aan ieder spelend lid of ouder (verzorger) om bij onze vereniging via een verenigingsdienst zijn of haar steentje bij te dragen om onze club draaiende te houden. Hoe leuk is het om dit met een paar mensen samen te doen als je handig bent met de computer? Zo zoeken we digitale assistentie bij onderstaande belangrijke administratieve taken:

Wedstrijdsecretaris Jeugd

Dankzij jou kunnen onze jeugdspelers, ouders, trainers en vrijwilligers elke zaterdag genieten van het jeugdvoetbal op ons complex. Als wedstrijdsecretaris jeugd, organiseer jij de planning van alle wedstrijden voor de jeugd op de zaterdag. Een van de meest belangrijke en dankbare functies van onze vereniging. Je bent samen met de wedstrijdsecretaris senioren en de scheidsrechters coördinator verantwoordelijk voor het inplannen van wedstrijden op ons complex. Hierbij krijg je hulp van de KNVB en onze technische commissies.

Scheidsrechters coördinator jeugd

Deze coördinator maakt iedere week de scheidsrechters planning voor de jeugdwedstrijden van zaterdag en in enkele gevallen ook doordeweeks. Je werkt samen met de scheidsrechters coördinator voor de senioren. Ook houd je bij hoeveel keer de jeugdscheidsrechters hebben gefloten want die kunnen daar leuke attenties mee verdienen.

Toernooi coördinator jeugd

Elk seizoen krijgen we als club verzoeken binnen om toernooien te komen spelen bij andere verenigingen. Je leidt als coördinator deze verzoeken door naar de begeleiders en je houdt bij welke teams wanneer welk toernooi spelen. Dit is een licht administratieve klus die niet veel tijd vergt maar wel zorgt voor een mooie afsluiting aan het eind van het seizoen voor onze jeugd.

Samen: niet alleen

Voor alle administratieve taken geldt dat je kunt terugvallen op de andere administratieve vrijwilligers. Easy toch? Meld je dus snel aan. Dat kan door even een mail te sturen naar onze vrijwilligerscoördinator Marco Neuvel via: vrijwilligers@spirit30.nl. Stuur ook een mail als je meer informatie wilt over de betreffende functies.

Wij hopen snel enkele reacties van onze leden te mogen ontvangen.

Het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: