Helpende verenigingshandjes door Team vd Week JO13-1

#verenigingsdienst
Bij de eerste thuiswedstrijd van het eerrst team op 29 september willen we team vd week gaan opstarten bij Spirit’30. Team van de week is in het leven geroepen omtrent diverse redenen. We willen de jeugd van Spirit’30 stimuleren om op jonge leeftijd in aanraking te komen met vrijwilligerstaken. Met als hoofddoel plezier op de vereniging voor jong en oud! Daarnaast is het voor de ouders die nog geen vrijwilligers taak uitoefenen een drempelverlagende manier om te ruiken en proeven aan deze taken.

De JO13-1 bijt zondag de Verenigingsdienst spit af
Dit leuke team is als eerste geselecteerd omdat vanaf deze leeftijd de jeugd ook daadwerkelijk een steentje kan bijdragen. Enkele uit te voeren taken die dag zullen zijn: Assisteren bij loten- en donateurskaarten verkoop en aan de poort. Hulp bij de snoepcorner en bij de koffiecorner. In de rust zal de jeugd met de winnende loterij nummers/prijzen een rondje langs de velden gaan lopen, en wellicht wat lichte klusjes zoals glazen ophalen etc.

Teambuilding
Na de wedstrijd is het gehele team uitgenodigd om in de teamkamer een gezellig onderonsje te hebben met elkaar wat natuurlijk de teamspirit verbeteren zal. We krijgen wat lekkers van de club en mogen de prijzen uitreiken aan de lotwinnaars, minutenwinnaar. Al met al moet het nog handjes en voetjes krijgen maar we hebben goede moed dat dit succesvol wordt en ook bij zal dragen in continuïteit en aanwas van vrijwilligers binnen de vereniging.

Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom, en wij hopen op een mooie middag (ondanks de voorspelde regen)

Deel dit bericht via: