Diëten bananen!

*Valse start rechtgezet!
De wedstrijd tegen Hauwert voelt bij ons altijd aan als een derby. Om 14:00 uur begonnen wij de wedstrijd op het a-veld.
Wij begonnen sterk en na een paar goede combinaties, was het Rianne die de keeper mocht testen. Het eerste schot werd nog aangeraakt door de keeper. Het tweede schot raakte de buitenkant van de paal. Daarna was het aan de buurt Astrid, die oog in oog stond met de keeper, maar helaas de bal naast schoof. Hauwert kwam niet echt in het spel en Sanne (keeper) kreeg in de eerste helft totaal 3 ballen. Rond de 30e minuut was het de eerste actie van Cynthia, weggestuurd door Isabelle, die de bal via de keeper in het doel schoot. 1-0. De 2-0 maakte wij 10 minuten later. Weer was het Cynthia die nu via een speler (schot aangeraakt) scoorde.

De tweede helft begonnen wij sterk en binnen 15 minuten stonden wij met 4-0 voor. Twee doelpunten van Noa. Haar eerste goal (3-0) was een goede binnen tikker in de 16. Haar tweede goal (4-0) ontstond door een goede steekbal. De keeper kwam te snel uit waardoor Noa goed, randje 16, om de keeper kon schieten. Spirit dacht dat zij er al waren en nam wat gas terug. Helaas resulteerde dit in 2 doelpunten van Vv Hauwert 65. Eindstand 4-2.

Het is altijd lastig om iedereen te benoemen in een samenvatting. Maar elke wedstrijd resultaat behalen wij als één team, met iedereen haar rol. Team: Sanne, Jolijn, Sanne, Miriam, Noa, Isabelle, Lynn, Floor, Demi, Jeanine, Lisa, Noa, Astrid, Cynthia, Senna, Rianne.

Deel dit bericht via: