Gistermiddag bereikte ons het droevige bericht dat oud Spirit vrijwilliger Cor van Westen is overleden. Na een kort maar heftig ziekbed is Cor toch nog onverwachts overleden. Cor is 80 jaar geworden.

Cor was jarenlang vrijwilliger van onze club. Eerst als elftalbegeleider en later als lid van het toenmalige jeugdbestuur. Op menig elftalfoto uit de jaren zestig zien we coach Cor bij “zijn” team staan met de karakteristieke hoed op. Zonder hoed geen Cor. In de jaren tachtig werd de hoed vervangen door een karakteristieke baard en zat Cor in de diverse toernooicommissies en organisatie van de bekende “contactavonden”. Daarnaast was hij mede verantwoordelijke voor de mooie “Spirit kalender” die bij het 50 jarig bestaan van Spirit het hele dorp Hoogkarspel sierde. Samen met o.a. Spirit nestor Piet Visser organiseerde hij de unieke jeugduitwisseling met clubs uit Borculo. Naast Spirit lag Cor zijn hart ook bij het zaalvoetbal op ons dorp waarbij hij o.a. voor Zvv Bot Meubelen (de voorloper van Zvv Spirit ‘30) actief is geweest.

Rust zacht Cor. Namens Spirit wensen wij de familie Van Westen en alle vrienden en kennissen van Cor heel veel sterkte toe de komende tijd. De condoleance is komende zondag 9 augustus in Om de noord 4 van 14:00 tot 16:00. Maandag is de crematie in besloten kring.

Het Spirit Bestuur

Deel dit bericht via: