Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht dat oud Spirit lid en vrijwilliger Jaap de Boer onverwachts is overleden. Een echte Spirit familieman is van ons heengegaan.

Jaap was vele jaren lid van onze club, speelde in de jaren zestig als selectiespeler in het 1e team (kampioen met Wit Rood in 1966) en was na zijn actieve voetbalcarrière vele jaren begeleider van menig Spirit jeugdteam. Wie heeft er in de jaren ‘80 niet onder Jaap gevoetbald? Bevlogen liep Jaap dan met de waterzak langs de lijn en was zeker niet te beroerd om dan even zijn kritische mening te geven. Alles met maar één doel; Spirit zo goed mogelijk laten voetballen.

Ook was Jaap jaren lang lid van onze groen/onderhoudsploeg. De schildersklusjes van deze ploeg waren dan uiteraard voor Jaap. Met zijn jarenlange ervaring als schilder ging hem dat gemakkelijk en snel af. De passie voor het voetballen en ook het vrijwilligerswerk bracht hij over op zijn zoons, schoondochters en kleinkinderen die ook bijna allemaal binnen Spirit actief zijn. Ook op latere leeftijd, toen het met zijn gezondheid allemaal wat minder ging, kwam Jaap nog vaak voor “een loupie” naar het Spiritcomplex om te komen kijken naar “zijn cluppie”.

Jaap we zullen je support en praatje gaan missen langs de lijn. Namens Spirit wensen wij Jos, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.

Het Spirit Bestuur

Deel dit bericht via: