🔴⚪️🔵
Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat onze oud vrijwilliger en supporter Jan Buijsman op 88 jarige leeftijd is overleden.
Jan stond in de vroegere jaren aan de poort bij het Spiritcomplex, was naast consul ook één van onze trouwste balsponsors. In die hoedanigheid kwam hij dan ook regelmatig voor een “Spirit bakkie” in de bestuurskamer.

Enkele jaren geleden -corona tijd- ontving Jan, als één van onze oudste supporters, nog het allereerste exemplaar van de 90 jarige jubileumeditie “Dit is Spirit”. Bestuursleden Gerrit Slagter en Michel Reus werden daarvoor destijds in zijn appartementje aan de Julianastraat (met prachtig uitzicht over het dorp) hartelijk ontvangen met dit keer een “bakkie van Jan”. Mooie gesprekken volgden; over de tijd dat hij nog consul was bij de club en over de jaren als bouwer aan de Streekweg. Zo kwam oud voorzitter Jo Gerrits nog eens bij zijn vader aan de deur met het verzoek of Jan kwam voetballen. Helaas, dat feest ging niet door. De bouw ging voor….

Ook op latere leeftijd, toen het met zijn gezondheid allemaal wat minder ging, kwam Jan als het even kon nog vaak voor “een loupie” naar het Spiritcomplex om te komen kijken naar zijn cluppie. Jan we zullen je missen langs de lijn. Namens Spirit wensen wij de naaste familie en bekenden van Jan dan ook heel veel sterkte toe de komende tijd.

Het Spirit Bestuur

Deel dit bericht via: