Goedendag voetbalvrienden,

Na de klasse indelingen, team indelingen spelers en het trainingsschema volgt hier, in bijgevoegd document, de indeling van de begeleiding per teams aan voor het komende seizoen. De TC is zeer verheugd om te mogen constateren dat we -ondanks de groei in teams- ruim voor de vakantie al bijna de volledige bezetting voor het nieuwe seizoen rond hebben. En dat is vrij uniek. Vrijwilligers die vorig jaar, mede door de gestructureerde begeleiding van de Rode Draad, zo enthousiast waren geraakt dat ze gelijk weer voor een seizoen bijtekenden is prachtig nieuws. Voor onze club maar vooral ook voor al onze spelers. Een goede begeleiding en opleiding is essentieel.

Klik hier voor de indeling Coordinatoren, Trainers en Coaches per team: Indeling coordinatoren trainers en begeleiders veld 2020

Er zijn nog enkele plekjes vacant. Wil je je verenigingstaak vervullen met het coachen of trainen van een team of wil je assisteren? Meld je dan aan bij de betreffende coördinator van de groep of stuur een mail naar: sc.spirit30.hoogkarspel@gmail.com.

Houd onze website in de gaten voor info over oefenwedstrijden, bijeenkomsten voor coaches/trainers en het ophalen van materiaal.

De TC van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: