🔴⚪️🔵

We telden tussen de 50 – 60 mini’s die zich kwamen vermaken tijdens onze jaarlijkse instuif. En ze genoten met rode konen. Het was natuurlijk ook heerlijk zonnig weer en coördinator Moniek had met hulp van Jennifer en Marloes een prachtig programma in elkaar gezet. Dan weet je, dat wordt genieten. Buiten eerst op de foto met de net uit zijn winterslaap komende en altijd enthousiaste Reigerdinho en daarna voetbalspelletjes met de mini trainers en spelers van Heren en Dames 1. Even een limonade tussendoor met je medespelertjes en weer gaan.

Binnen kregen de ouders/verzorgers van presentatoren Sjaak en Tim alle informatie die ze nodig hadden bij een warm “Spirit bakkie” van Ronald & Marga en daarna lekker kijken langs de lijn bij de kids en genieten van hun kunsten.

Nu niet vergeten allemaal lid te worden dan hebben we komend seizoen weer een prachtige Koburg Drechter Champions League op ons mooie complex. Dat worden dan weer mooie zaterdagochtenden.

Heb je dit knalfuif gemist maar wil je ook lid worden van onze leuke club?Surf dan naar https://www.spirit30.nl/lid-worden/ en meld je snel aan.

Deel dit bericht via: