*Even omdenken.
*Zaterdag 6 juni om 9.00 instuif voor nieuwe mini’s. Kom gratis meedoen.

Stuif es In
We stuiven allemaal mee
Kom d’r in voor de lol
We gaan rollebollen
Stuif es in
We zingen zaterdag mee
Vlug want het veld is al vol….

De leuke instuif voor nieuwe leden in april kon door de Corana helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd. Bij Spirit zit de technische commissie nooit bij de pakken neer. Dan gaan we toch gewoon in de maand juni “Stuif es in” houden. De voorbereidingen zijn al in volle gang en je kunt zelfs met Frenkie en Jackie op de foto.

Alle zaterdagen in juni om 9.00 uur trainen onze mini’s en spelen heerlijke partijtje. Iedereen die ook gratis mee wil doen (vanaf 5 jaar), kom er bij. Wie weet win jij de gouden stuiver. Even aanmelden via: pupillenmini@spirit30.nl is wel zo handig.

Ben jij de nieuwe Frenkie of Lieke en wil je gelijk lid worden?
Voor slechts € 57 kun je bij Spirit een heel seizoen lang voetballen in de mini Champions League Drechterland. Voor dat lage bedrag speel je lekker met je vriendjes en/of vriendinnetjes in de buurt (Hoogkarspel, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes), krijg je een prachtig CL-tenue voor de zaterdag en mag je ook nog eens elke woensdagmiddag trainen met professionele Spirit trainers. Wie wil dat nou niet? En het wordt nog mooier. Het komende jaar bestaat Spirit maar liefst 90 jaar! Wie weet wat voor leuke dingen er dan nog eens extra voor dat bedrag worden georganiseerd. Laat deze kans en de vrije plekjes dus niet lopen. We hebben weer plek voor nieuwe spelertjes. Zowel jongens als meisjes kunnen zich weer aanmelden via: pupillenmini@spirit30.nl. Dat kan al vanaf 5 jaar. Op naar een mooi jubileumjaar!

Deel dit bericht via: