Zaterdag 18 april 2020 vanaf 8.30 uur.

Maandag 11 mei 2020 vanaf 18.30 uur.

Belangrijke data

In verband met het paasweekend is zaterdag 18 April 2020 de eerstvolgende keer dat er in Hoogkarspel oud papier wordt opgehaald. Om dit in goede banen te leiden rijden de wagens van Roele dan ’s ochtends (vanaf 8.30 uur). Wilt u er voor zorgen dat het oud papier tijdig, goed verbonden en op een zichtbare plek aan de weg staat. Dan moet het weer goed komen. De eerstvolgende keer daarna is (i.v.m. Koningsdag) maandag 11 mei 2020 vanaf 18.30 uur.

Inzamelen ten tijde van de coronacrisis.

De inzameling van oud papier gaat tijdens de corona crisis “gewoon” door. Wel zijn er uiteraard extra maatregelen getroffen om de chauffeurs en onze vrijwilligers zo goed mogelijk te beschermen. Zo hanteert Roele de Vries stringent de voorschriften van R.I.V.M. Dit houdt in dat er o.a. doekjes en reinigingsmiddelen beschikbaar zijn om de wagens te desinfecteren. Krijgen de vrijwilligers een instructiefilm te zien voor dat ze van start gaan die ook nog eens door de chauffeur (op veilige afstand) wordt herhaald. Elke vrijwilliger krijgt een set (verpakte) handschoenen. Vrijwilligers mogen enkel achterop de auto meerijden, meerijden in de cabine is absoluut niet toegestaan en wanneer de bewoners dozen/papier willen overhandigen, laat men dit op de stoep zetten en vermijdt overname op geringe afstand. Bij het  ophalen van papier altijd de onderlinge afstand van 1 ½ meter in acht genomen.

Het is in deze moeilijke tijden even lastig en extra werk voor iedereen om het in goede banen te leiden maar als we er samen de schouders onder zetten gaat ook dit ons weer lukken.

SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: