GOEDE VOORNEMENS UITVOEREN! 

Omdat er bij SC Spirit ’30 volop aandacht is voor de jeugd worden er in de voorjaarsvakantie unieke jeugdvoetbaldagen Hoogkarspel gerealiseerd. Jeugdvoetbalopleiding organiseert, opnieuw, op het complex van SC Spirit’30 tijdens de voorjaarsvakantie, een uniek tweedaags “trainingskamp”: De jeugdvoetbaldagen. Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ SC SPIRIT’30 OP MAANDAG 19 EN DINSDAG 20 FEBRUARI 2024.

10.00 uur Aankomst
10.15 uur Inleiding
10.45 uur Training
12.45 uur Pauze + Quiz
13.45 uur Wedstrijdvormen
16.15 uur Afsluiting

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de  Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen. Inschrijven kan via deze link: https://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan/jvd-spirit-30

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 69,50.
Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:
  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

Iedereen mag zich aanmelden je hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn (ook leuk dus om te kijken of je voetbal leuk vindt). Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn altijd mogelijk. Het gaat tenslotte om zoveel mogelijk spelplezier… Dus, voer je goede voornemens vandaag nog uit en meld je aan!

 

Deel dit bericht via: