JEUGDVOETBALDAGEN BIJ SC SPIRIT’30 IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Omdat er bij SC Spirit ’30 volop aandacht is voor de jeugd worden er in de voorjaarsvakantie unieke jeugdvoetbaldagen Hoogkarspel gerealiseerd. Jeugdvoetbalopleiding organiseert, opnieuw, op het complex van SC Spirit’30 tijdens de voorjaarsvakantie, een uniek driedaags “trainingskamp”: De jeugdvoetbaldagen. Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ SC SPIRIT’30 OP MAANDAG 27 EN DINSDAG 28 FEBRUARI 2023.

10.00 uur Aankomst
10.15 uur Inleiding
10.45 uur Training
12.45 uur Pauze
13.45 uur Wedstrijden
16.15 uur Afsluiting

Ook deze editie ontvangen alle deelnemers weer een prachtig nieuw trainingsshirt (uiteraard anders dan de vorige keer). Alle kinderen (jongens en meisjes) uit de O7 tot en met de O15 (5 t/m 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Inschrijven kan via deze link: https://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan/jvd-spirit-30

Iedereen mag zich aanmelden je hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn (ook leuk dus om te kijken of je voetbal leuk vindt). Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn altijd mogelijk. Het gaat tenslotte om zoveel mogelijk spelplezier… Dus, voer je goede voornemens vandaag nog uit en meld je aan!

Deel dit bericht via: