Het seizoen mag dan wel voorbij zijn wij gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. De voortijdige beëindiging van het lopende seizoen biedt ook kansen en die kunnen, als we ze benutten, een mooie waardevolle opstap zijn naar het komende jubileum seizoen.

Om onze spelers beter bij een zware blessure beter en sneller van de velden af te krijgen was de wens om een goede en handige rolstoel aan te schaffen voor de club. Juist in de weken waarin iedereen zo met zijn of haar gezondheid bezig is werd “de koe bij de horens gevat” en door Paul Commandeur van Commandeur Revalidatie Techniek in Zwaagdijk een schitterende rolstoel bij Spirit afgeleverd. Robuust en inklapbaar (zie foto). Zeg maar de Rolls-Royce onder de rolstoelen. Deze zal door de onderhoudsploeg op een geschikte plek in het EHBO hok worden opgehangen zodat iedereen er snel en makkelijk bij kan komen.

Uiteraard hopen we dat we deze nieuwe rolstoel zo min mogelijk nodig te hebben maar bij echte nood kun je deze maar beter in huis hebben. Zaken waar we anders door alle drukte nauwelijks aan toekomen worden nu met beide handen aangepakt. Oftewel klaar zijn voor een frisse start van de nieuwe competitie. That’s the Spirit.

Deel dit bericht via: