Selectienieuws

Vorige week debuteerde Kevin voor Spirit 1 met een invalbeurt tegen FC Den Helder en afgelopen zondag startte hij in de basis van het team van Peter Neuvel tegen koploper Vios-W. Dat ging heel erg naar behoren.

Een aantal jaar geleden was hij nog selectiespeler bij de VV De Zouaven (seizoenen 2015-2017) en West Frisia (2018/2019) om uiteindelijk via een vriendenteam bij SC Spirit ’30 te belanden. Eerder dit seizoen speelde Kevin (in het dagelijks leven docent lichamelijke opvoeding) nog bij de mannen van Spirit 6 maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo trainde hij al een aantal keer met de selectie mee bij Hans & Patrick om vervolgens door te schuiven voor speelminuten in ons eerste team.

Een mooie aanwinst voor onze selectie. We wensen Kevin veel succes en plezier bij de resterende selectie wedstrijden dit seizoen en aankomende seizoen. Binnenkort volgt meer mooie nieuws over spelers die aansluiten bij onze selectie in het seizoen 2023/2024. Houd onze berichtgeving in de gaten.

De TC-selectie.

Deel dit bericht via: