*Maar liefst 7 balsponsors. *Een geweldige Kermisloterij.
Van uitstel komt geen afstel. Eindelijk weer een echter competitie wedstrijd en hoe mooi is het om dan af te trappen tegen onze vrienden uit Breezand. Iedereen herinnert nog wel de prachtige doelpuntrijke ontmoetingen tegen ZAP van vóór het Corona tijdperk. Altijd vermaak.
Spirit tegen ZAP wordt sinds vorig seizoen ook wel Tulip Day genoemd. En als we naar de zeven (ja u leest het goed) balsponsors kijken dan begrijpt u ook waarom. Dat wordt dus heerlijk netwerken in de Spirit Lounge door de vertegenwoordigers van P. Aker, Zaden en BLB, W. van Lierop & ZN, Transportbedrijf van Straalen, Koburg BV, J. Visser Tool en ZN, Ben Slagter Flowers, Sure Consulting en wedstrijdsponsor GoforIT.
Het weer ziet er goed uit, klein beetje wind maar een tulp kan wel tegen een stootje. Wij hopen op een leuke en sportieve wedstrijd en nodigen de bestuurders van ZAP en alle sponsors uit voor een heerlijk “Spirit bakkie” in de lounge in de rust van de wedstrijd. Uiteraard ook voor een heerlijke kermisborrel na de wedstrijd en wensen onze pupil van de week: Sep Dekker vooral heel veel plezier!
🔴⚪🔵
Deel dit bericht via: