*vrijwilligers inclusief hun partners;
*ook voor onze trouwe oud papier lopende senioren.

Vrijwilligerswerk is niet meer vanzelfsprekend. Maar vanzelfsprekend is wel dat Spirit haar vrijwilligers jaarlijks in het sfeer zonnetje zet. Dit keer met een geheel verzorgde feestavond omlijst met topmuziek van:

Clemens & Clemens!

Zorg dat je erbij bent.

Iedereen die dit seizoen een steentje bijdraagt aan onze mooie club is hiervoor uitgenodigd. Want dankzij deze toppers is Spirit ’30 inmiddels een begrip in onze omgeving, een vereniging die staat voor prestatie en verbondenheid in een heerlijke gezellige sfeer.

Top muziek!

Speciaal voor deze avond hebben zij het beste duo op live muziek in de regio vastgelegd: Clemens & Clemens. Vader en zoon. Dezelfde naam, dezelfde genen, hetzelfde talent. Bekend van Blue Star maar ze delen ook wel eens als duo het podium. En dat doen ze dan ook bij Spirit op de jaarlijkse feestavond voor onze vrijwilligers. Dat wordt meezingen in ’t Houg. Van Deep Purple en Stones tot John Mayer of Jan Smit. Samen maken we er een feestje van.

Hoe de avond eruit zal zien?

Dat weet alleen onze evenementencommissie maar een topavond, met uiteraard overheerlijke hapjes en drankjes, wordt het zeker. Wij hopen dan ook dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn (opgeven is niet nodig) om er met zijn allen een onvergetelijke avond van te maken.

Het Bestuur van SC Spirit 30
🔴⚪️🔵

Deel dit bericht via: