🔴⚪️🔵
Op zondag 24 september om 14:00 uur speelt Spirit 1 de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in de reguliere competitie. De tegenstander is Hollandia T. uit Tuitjenhorn. Een mooi affiche die al enkele jaren niet meer op het programma heeft gestaan.
Onze mannen hebben een prima seizoenstart achter de rug waarbij slechts eenmaal werd verloren. Ook in de beker werden goede resultaten geboekt maar belangrijker nog, perioden met goed voetbal waarbij vele kansen werden gecreëerd, op de mat gelegd. Het belooft dus een mooie en spannende pot te worden met kans op een goed resultaat.

Primeur bij Spirit

Komende zondag hebben we ook een primeur. We hebben maar liefst twee Pupillen van de Week. Spirit groeit en dus moeten we ook hier creatief ‘out of the box’ denken om meer jeugdspelers een kans te geven op deze werkelijk unieke ervaring. Komende zondag bijten Jan Bleeker en Mees van Diepen de Spirit Spits af. Samen de warming-up, samen in de dug-out en samen op de goal af… hoe leuk is dat. Om er een mooie voetbalzondag van te maken (het wordt perfect voetbalweer) hebben ook weer vijf sponsors ‘in the houg’. Vijf bedrijven die het voetballen en bewegen in Hoogkarspel een warm hart toedragen.

Spirit koppie

Wij nodigen het bestuur van Hollandia T, de wedstrijd sponsors Cafetaria De Blauwe Reiger, Visser Duijn Financiële Diensten en de balsponsors, Raedhuys Adviesgroep, WFO Netwerk Notarissen, CIFRE Accountants uit voor een heerlijk “Spirit koppie” c.q. versnapering in de Basiclabel lounge en wensen onze pupillen van de week heel veel plezier toe.

Op naar de 3 thuispunten: #steun onze #reigers.

Deel dit bericht via: