🔴⚪️🔵
Op zondag 30 april om 14:00 uur speelt Spirit 1 haar één-na-laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in de reguliere competitie. De tegenstander is KFC uit Koog aan de Zaan. Een mooi affiche. Onze mannen hebben alle support momenteel hard nodig. Een wedstrijd waarin het eerste iets heeft recht te zetten en waarin Spirit kan laten zien ook met “tweedeklassers” mee te kunnen komen. Het belooft dus een mooie en spannende pot te worden met kans op een goed resultaat.

Gildedag met zes sponsors

Om er een mooie voetbalzondag van te maken (het wordt lente en we krijgen perfect voetbalweer) zijn alle Spirit Gildeleden uitgenodigd om die middag ook naar het Spiritcomplex te komen. Om de wedstrijd te bekijken en om gezellig samen een borrel te drinken en bij te kletsen. Het bestuur van het gilde is hiervoor uiteraard ook aanwezig zijn en elk gilde lid dat zich meldt krijgt 5 muntjes voor een gezellig afsluiting van het seizoen. Wil je weten wat het Spirit Gilde inhoudt en wat ze doen? Kijk dan eens op onze website bij: https://www.spirit30.nl/het-spirit-gilde/ en wordt ook Gildelid.

Spirit koppie

Wij nodigen het bestuur van KFC, de wedstrijd sponsor Laan Kozijnen en de balsponsors, Van Diepen Van der Kroef Advocaten, Frans Commandeur Tuinontwerp, Commandeur Hoveniers, Van der Leek Timmerwerken en Pauw Groen, Grond en Infra uit voor een heerlijk “Spirit koppie” c.q. versnapering in de Basiclabel lounge en wensen onze pupil van de week: Mike de Wit vooral heel veel plezier toe.

Op naar de 3 thuispunten: #steun onze #reigers.

Deel dit bericht via: