🔴⚪️🔵
Uniek bij Spirit
Heel mooi nieuws kwam ons ter ore in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onze partner en platinum Sponsor, Laan Kozijnen, sponsort maar liefst 43 spiksplinternieuwe coach/teamtassen het komende seizoen. Dat is toch weer geweldig uniek nieuws. Uniek inderdaad want niet eerder in de geschiedenis van onze club zijn de coachtassen (die wekelijks worden gebruikt) van al onze jeugd- en seniorenteams gesponsord geweest. Top natuurlijk!

Ook uniek; klaar voor de vakantie
De oude tassen waren versleten en aan vervanging toe en gisteravond zijn (bijna) alle nieuwe, door Duijn Teamsport geleverde, tassen aan de (veld) coaches, samen met het materiaal en de kledingtassen, overhandigd. Dat dit vóór de vakantie al is gelukt mag ook uniek worden genoemd. Een megaklus die met dank aan de toppers van onze materiaal- en kledingcommissie (Laura Kortebos, Marlies van der Gulik, Jan Smit (the non-singing), Jos Visser en Mieke Bosma) is geklaard. Iedereen kan zo tijdig en goed beginnen aan de voorbereiding op het aankomende seizoen.

Wij danken Laan Kozijnen weer voor deze extra ludieke sponsoring en samenwerking. Het wordt steeds unieker bij Spirit! Denk je nu, ik wil ook wel eens iets unieks sponsoren. Stuur dan een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com. Zij hebben vast nog wel een paar unieke plannen op stapel staan.

Deel dit bericht via: