🔴⚪️🔵
VRIJDAGAVOND 31 MAART wordt door JVO (Jeugdvoetbalopleiding) bij Spirit de landelijke jeugdtrainersavond georganiseerd. Deze avond is bedoeld om jeugdtrainers (nog) beter de jeugd te kunnen laten trainen en coachen.

Aanvang is 19 uur. Inloop vanaf 18.30.
Gerichte eindtijd 21.30.

Inclusief KNVB-licentiepunt

Alle deelnemers kunnen door het bijwonen van deze landelijke jeugdtrainersavond een licentiepunt van de KNVB ontvangen. Iedere gediplomeerde jeugdtrainer moet zijn/haar trainerslicentie, van de KNVB, iedere 3 jaar verlengen. Uiteraard zijn alle trainers van harte welkom om deel te nemen ongeacht of zij in het bezit zijn van een trainersdiploma.
Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Speciale aandacht zal op deze avond geschonken worden aan de ontwikkeling van spelers op technisch gebied.

Techniektraining

Techniektraining is onmisbaar binnen de opleiding van jeugdspelers. Het praktijkgerichte programma omvat niet alleen een demo met spelers, maar tevens kunnen de trainers zelf de voordelen van de trainingsaccenten beleven dankzij een training voor de trainers. Trainers die niet op het veld kunnen mee doen maar willen kijken zijn uiteraard ook welkom.
Voor de Spirit trainers die zich aanmelden zijn geen extra kosten verbonden aan de cursus. Schuif dus aan vrijdag op ons eigen complex en doe er je voordeel mee….

Deel dit bericht via: