Aanstaande zondag kan de wedstrijd Spirit – West Frisia (aanvang 14.00 uur) via een livestream bekeken worden. Dit kan in verband met de aangescherpte maatregelen alleen thuis!

Om de livestream thuis te bekijken ga je naar spirit30.nl/livestream. De toegang is gratis maar we hopen toch op een kleine donatie om ons te steunen in deze lastige tijden. Het leuke is. Alle doneerders maken kans op een prachtige prijs die in de rust zal worden verloot. We raden aan ruim voor de wedstrijd in te loggen want we hebben, om toch nog een beetje het derbygevoel te krijgen, een heerlijk programma voor jullie samengesteld.

Wat is het programma?

-Om 13.00 starten we met de livestream;
-Van 13.15 tot 14.00 hebben we de voorbeschouwing met de oud Spirit/West Frisia coryfeeën Henk Spaan, Rob van der Werff en Mark van Putten;
-14.00 tot 16.00 live de wedstrijd met commentaar van Bert Putters en onze eigen John F Steenbrink met in de rust de uitslag van de loterij;
-Van 16.00 tot 16.30 eindigen we met de nabeschouwing.

Dankzij enkele West-Friese top sponsors en het professionele mediabedrijf AVL Rent uit Wervershoof (aanwezig met 3 camera’s) hoeft u geen seconde te missen van deze bijzondere wedstrijd en komen de beelden haarscherp bij u de huiskamer binnen. Zet de borrelnoten maar vast klaar en inloggen maar. Dit wil je als supporter natuurlijk niet missen.

SC Spirit ‘30/West Frisia

Deel dit bericht via: