#tulipday
Van uitstel komt geen afstel. Tulip Day gaat door! We gaan lekker voetballen vanmiddag in Hoogkarspel. Het veld is alvast mooi nat en de wind maakt ‘m nog sneller dus dat belooft spektakel.

Vandaag 23 februari 2020 staat de competitie wedstrijd Spirit vs ZAP Breezand op het programma. Uit werd het 3-3 en stond de wedstrijd boordevol spektakel met het venijn in de staart. Spirit won de vorig thuiswedstrijd met 4-2 van Vitesse ’22 dus doelpunten zijn (bijna) gegarandeerd.

Spirit tegen ZAP wordt sinds vorig seizoen ook wel Tulip Day genoemd. En als we naar de elf (ja u leest het goed) balsponsors kijkt dan begrijpt u waarom. Dat wordt dus heerlijk netwerken in de Spirit Lounge door de vertegenwoordigers van Schouten Tulips, Tulpenadvies Alex Buis, Loonbedrijf Brieffies-Korver, Transportbedrijf van Straalen, Sure Wijnker Beheer BV, J. Visser Tool en Zoon, Koburg.nl, Klaas Schouten, Polytechniek B.V. “Het juiste klimaat voor mens en product” en P. Aker b.v. en wedstrijdsponsor GoforIT.

Het weer voorspelt veel wind en wat motregen maar een tulp kan wel tegen een stootje. Wij hopen op een leuke en sportieve wedstrijd en nodigen de bestuurders van ZAP en alle sponsors uit voor een heerlijk “Spirit bakkie” in de lounge in de rust van de wedstrijd. Uiteraard ook voor een heerlijke borrel na de wedstrijd en wensen onze pupil van de week: Mika de Haan vooral heel veel plezier!Mat

Deel dit bericht via: