We hebben een superleuke actie voor de Spirit jeugd van de JO10 t/M JO14. Met zijn allen gezellig naar de Europese wedstrijd van AZ in de achtste finales van de Conference League tegen het Noorse FK Bodø/Glimt. Hoe leuk is dat?

Hoe kom ik aan een kaartje?

Door je op te geven bij je coach/coördinator (dit kan tot uiterlijk zaterdag 12 maart 2022). AZ zal er voor zorgen dat de gehele Spirit familie gezellig bij elkaar komt te zitten volgende week donderdagavond 17 maart. Coaches en trainers en teamvrijwilligers zijn uiteraard ook van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Betaling

Een kaartje kost € 10 en moet worden betaald bij de bus. Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar, meld je dus snel aan want op = op.

Vertrek en Vervoer

Vanuit Spirit wordt het vervoer geregeld. Dit is gratis. We gaan gezellig met zijn allen met de bus. We vertrekken om 17.00 uur op het NS parkeerterrein achter onze kantine ’t Houg. Uiteraard zal er ook een lekkere versnapering aan boord van de bus zijn. Geschatte tijd terug bij Spirit: 23.00 uur* (*afhankelijk van mogelijke verlenging en eventuele penalty’s).

Vragen en/of opmerkingen?
Heb je vragen en/of opmerkingen over deze actie? Neem contact op met Sjors Bakker via tcjeugd@spirit30.nl

Deel dit bericht via: