Beste leden,

Als de poort bij het Spirit Complex gesloten is dan betekent dat dat ons complex voor iedereen gesloten is om te voetballen. Dit geldt dus ook voor de (jeugd)leden van Spirit. Helaas hebben onze onderhoudsvrijwilligers vandaag weer moeten constateren dat er vernielingen zijn aangericht en een doelnet moedwillig kapot is gemaakt. Hier worden we niet blij van. Gelukkig hebben we camerabeelden. Deze zullen dan ook worden gedeeld met de politie.

Als je toch over de hekken klimt en gaat voetballen op ons complex terwijl de poort op slot is riskeer je een boete. Het Spirit Complex heeft 24 uurs camera controle en via die beelden is er continue toezicht en deze worden bij overtreding gedeeld met de politie. Een boete is natuurlijk zonde van het geld dus zorg dat je dat niet overkomt. Een gewaarschuwd mens telt tenslotte voor twee.

Wanneer de poort open is kan en mag er gevoetbald worden door de Spirit leden. Er is dan toezicht. Belangrijk is echter wel dat niemand lege flesjes of andere rommel achterlaat en dat er niets vernield wordt. Spreek elkaar er op aan als jullie dat zien gebeuren. Samen zijn we tenslotte Spirit en samen willen we ons complex ook zo lang mogelijk mooi en in topconditie houden.

Namens het Spirit Bestuur en alle onderhoudsvrijwilligers bedankt voor ieders begrip en medewerking.

Deel dit bericht via: