Beste leden,

Als de poort bij het Spirit Complex gesloten is dan betekent dat dat ons complex voor iedereen gesloten is om te voetballen. Dit geldt dus ook voor de (jeugd)leden van Spirit.

Mede door alle onderhoudswerkzaamheden op ons complex en de aanleg van nieuwe velden door derden is hier de komende weken extra controle op. Als je toch over de hekken klimt en gaat voetballen op ons complex terwijl de poort op slot is riskeer je een boete. Het Spirit Complex heeft 24 uurs cameracontrole en via die beelden is er continue toezicht en deze worden bij overtreding gedeeld met de politie. Een boete is natuurlijk zonde van het geld dus zorg dat je dat niet overkomt. Een gewaarschuwd mens telt tenslotte voor twee.

Wanneer de poort open is kan en mag er gevoetbald worden door de Spirit leden. Er is dan toezicht. Belangrijk is echter wel dat niemand lege flesjes of andere rommel achterlaat en dat er niets vernield wordt. Spreek elkaar er op aan als jullie dat zien gebeuren. Samen zijn we tenslotte Spirit en samen willen we ons complex ook zo lang mogelijk mooi en in topconditie houden.

Namens het Spirit Bestuur en alle onderhoudsvrijwilligers bedankt voor ieders begrip en medewerking.

Deel dit bericht via: