#sponsorzichtbaarheid #samensterk
Ondanks de vreemde periode waarin we met z’n allen door de uitbraak van het coronavirus verkeren blijven ondernemers ons trouw en dienen zelfs nieuwe sponsors zich aan. Dat is natuurlijk goed nieuws want voor veel ondernemers is het ook een spannende tijd. Desondanks heeft onze enthousiaste onderhoudscommissie vandaag het eerste bord op onze nieuwe reclamestelling mogen monteren.

Kantoor Kersten
Het eerste bord is een prachtig mooi nieuw bord één van onze trouwe sponsors: Kantoor Kersten gevestigd op de Stationslaan 21 in Bovenkarspel. Zij doen hun slogan “daar kun je op rekenen” eer aan. Administratiekantoor en belastingadviesbureau Kersten is inmiddels een begrip in De Streek. Zij bestaan al meer dan 75 jaar en zijn vooral actief in regio West-Friesland. Gericht op het MKB, van bv tot zzp’er, en op particulieren. Met hun betrokken en deskundige team hebben ze ook een passende oplossing voor al uw persoonlijke administratieve, financiële en fiscale vraagstukken. Wil je meer weten? Kijk dan eens op hun mooie website: https://www.kantoorkersten.nl en doe er je voordeel mee!

Op voetbalgebied zijn Frank & Frank natuurlijk ook geen onbekenden. Jarenlang bezig met het leuke spelletje weten ze (bijna) alles van de Strekerclubs Spirit & De Zouaven. Wij danken Kantoor Kersten voor het gestelde vertrouwen in onze club en hopen weer op een mooie en langdurige samenwerking. Wil je ook graag met een mooi reclamebord van je onderneming langs het druk bezochte hoofdveld van Spirit hangen? Stuur dan een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com. Er zijn nog plekken vrij op onze nieuwe stellage.

Het wordt, ook in ‘t 90 jarig jubileumseizoen, steeds mooier langs de lijn bij Spirit.

Deel dit bericht via: