#sponsorzichtbaarheid 🔴⚪🔵

Ondanks de vreemde periode waarin we met z’n allen door de uitbraak van het coronavirus verkeren blijven lokale ondernemers ons trouw en trekken we samen op om gezond uit deze crisis te komen. Zo heeft onze enthousiaste onderhoudscommissie deze week langs het nieuwe kunstgrasveld het bord van A=A Administratiekantoor op een mooie nieuwe zichtlocatie mogen monteren.

Over A=A administratiekantoor
Het A=A administratiekantoor van dorpsgenoot Joost Schipper is gevestigd in Hoogkarspel op het Kerkeland 6. Vanuit dit adres worden de administratieve werkzaamheden uitgevoerd. Het is een lokaal bedrijf, met jarenlange ervaring in het verzorgen van boekhouding, administratie, jaarstukken en aangiften. Op de website: https://aa-administratiekantoor.nl/ zijn alle administratieve mogelijkheden en tarieven keurig op een rijtje weergegeven. Doe er je voordeel mee.

Wij danken Joost voor het gestelde vertrouwen in onze club en hopen weer op een mooie en langdurige samenwerking. Wil je ook graag met een mooi reclamebord van je onderneming langs het druk bezochte hoofdveld van Spirit hangen? Stuur dan een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com. Er zijn nog een paar plekken vrij op onze nieuwe stellage.

Het wordt, ook in ‘t 90 jarig jubileumseizoen, steeds mooier langs de lijn bij Spirit!

Deel dit bericht via: