#sponsorzichtbaarheid #samensterk
Ondanks de vreemde periode waarin we met z’n allen door de uitbraak van het coronavirus verkeren blijven ondernemers ons trouw en dienen zelfs nieuwe sponsors zich aan. Dat is natuurlijk goed nieuws want voor veel ondernemers is het ook een spannende tijd. Desondanks heeft onze enthousiaste onderhoudscommissie deze week weer een prachtig mooi nieuw bord langs het hoofdveld mogen monteren. Een hagelwit bord van één van onze trouwe sponsors: De Wit Stukadoors.

De Wit Stukadoors is gevestigd op Streekweg 264 en inmiddels een begrip in Hoogkarspel en omstreken. Ons reigerdorp staat bekend om zijn goede stukadoors en dit familiebedrijf is er daar één van. Met ruim 35 jaar ervaring in de traditionele en moderne stukadoorswerkzaamheden is er een grote tevreden klantenkring opgebouwd die zich, zoals hun nieuwe bord al aangeeft, heel graag door hen laat inspireren.
Wil jij je ook laten inspireren? Lijk dan eens op hun mooie website: https://dewitstukadoors.nl en doe er je voordeel mee!

Wij danken vader Gerard en zonen Jimmy, Charl en Maik voor het gestelde vertrouwen in onze club en hopen weer op een mooie en langdurige samenwerking. Wil je ook graag met een mooi reclamebord van je onderneming langs het druk bezochte hoofdveld van Spirit hangen? Stuur dan een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com.

Het wordt, ook in ‘t 90 jarig jubileumseizoen, steeds mooier langs de lijn bij Spirit.

Deel dit bericht via: