Geslaagd!

Dat is zowel de conclusie van de deelnemers over de driedaagse trainerscursus de afgelopen weken op ons Spirit Complex, als wel de status van de deelnemers na afloop van de cursus.

Spirit is weer een heel aantal gediplomeerde trainers rijker. En samen met de 22 geslaagden van het vorige seizoen dus ook weer een forse stap voorwaarts met het nieuwe Jeugdvoetbalbeleid binnen onze club. De conclusie van de deelnemers over wat ze geleerd hebben en het verzoek wat ze van te voren wilden leren sloot naadloos op elkaar aan! Daarmee is de doelstelling bereikt om de trainers bekend te maken met het Rode Draad Leerplan en het geven van een leuke balvaardige training bij Spirit.

Tevens was er sprake van een stuk verdieping t.o.v. de cursus die vorig jaar werd gegeven. Inzicht en handvatten bieden om een jeugdtraining effectief te laten verlopen d.m.v. 1) organisatie training, 2) coaching jeugdspelers, 3) rekening houden met leeftijd en niveau.

Maar vooral zorgen dat een Spirit training: lekker loopt, dat een training lukt, dat iedreen wat leert en dat het leeft.
En gezien het enthousiasme bij de groep en bij de cursusleiders kunnen we niet anders concluderen dan dat dit volledig is gelukt.

Met dank aan de cursusleiders Mark de Horn (JVO voetbalopleiding) & Ard Aker (Spirit HJO).

Alle deelnemers gefeliciteerd met jullie diploma en heel veel plezier op het veld het komende seizoen. Want daar is het uiteindelijk allemaal om te doen.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: