🔴⚪️🔵
In het komende seizoen spelen alle Spiritteams hun wedstrijden in een fonkelnieuwe outfit. Het is onze actieve sponsorcommissie wederom gelukt om al die tenues gesponsord te krijgen. Dat is goed nieuws voor onze leden want hierdoor blijft het voetballen bij Spirit betaalbaar. In de zomerperiode hebben wij al deze 16 grote (Platinum) kledingsponsors aan jullie voorgesteld. Een prachtige groep maatschappelijk betrokken ondernemers. Tenslotte stellen wij de leverancier van al deze mooie outfits aan jullie voor: Duijn Teamsport.

Duijn teamsport is gevestigd in Zwaag op De Oude Veiling 24 en specialiseert zich al ruim 20 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Zij onderhouden uitstekende contacten met sportmerken en leveranciers als Jako, Erima, Hummel, Craft, Robey, Derbystar, Nike, Adidas en nog veel meer. Hierdoor zijn zij in staat om iedere teamsportwens te vervullen en door hun eigen magazijn in Zwaag (naast de directe verbinding met de magazijnen hun merken) blijven hun levertijden lekker kort. Kwaliteit en snelheid, dat is hun kracht.

Laat je inspireren via hun moderne website www.teamsportwinkel.nl of check de laatste Spirit Mode via onze clubwebshop: https://spirit.clubwereld.nl/ Mocht je daarna nog sportkleding vragen hebben dan kun je ze altijd even bellen op 0229-299028 of gewoon even binnen lopen in hun mooie showroom in Zwaag.

Zeer trouwe sponsor

Al vele jaren is Huub, naast leverancier, ook sponsor van Spirit’30. De club waar hij ooit ook zelf heeft gevoetbald en waar inmiddels ook zijn kinderen actief zijn. Met de binding zit het dus wel goed.

We zijn Duijn Teamsport en Huub zeer erkentelijk voor het gestelde vertrouwen in onze club en gaan weer óp voor een mooie samenwerking de komende vier jaar. Wij wensen al onze teams heel veel succes in hun nieuwe tenue en heel veel voetbalplezier toe de komende seizoenen!

Deel dit bericht via: