🔴⚪🔵
Afgelopen weekend kregen assistent trainer Pieter Koenis en aanvoerder Olivier Voetman, uit handen van Regiobank adviseur Jean Paul Ligthart, een set prachtige nieuwe presentatie polo’s voor de selectie uitgereikt. Met dank aan sponsors NH1816 (particuliere schadeverzekeraar) en Visser Duijn (verzekering – hypotheken) die – naast hoofdsponsor Streekgoed Makelaardij – op de mooie donkerblauwe polo’s prijken, lopen de Spirit Selectie en de Staf er na de wedstrijd weer als een eenheid bij.

Selectiekleding weer tiptop in orde

Het nieuwe uit- en thuistenue en de trainingskleding hebben de selectiespelers aan het begin van dit seizoen al in ontvangst mogen nemen. Met de nieuwe presentatie polo’s – geleverd door Duijn Teamsport – zijn zij nu volledig voorzien van de nieuwe kledinglijn. En… gelijk succesvol. Want bij de eerste gelegenheid waarbij de polo’s werden gedragen won zowel Spirit 2 (6-1) als Spirit 1 (2-1) de wedstrijd.

Wij danken NH1816 en Visser Duijn voor het vertrouwen in onze club, voor de sponsoring en ondersteuning van onze selectie.

Deel dit bericht via: