🔴⚪🔵 de toekomst met fluit geïnspireerd door een dorpsgenoot!

Gisteravond was het een drukte van belang in onze kantine ’t Houg. Maar liefs 21 jeugdige Spirit spelers kregen daar een korte scheidsrechters cursus van Tycho Dijkhuijsen. Tycho kent de klappen van de zweep. Ooit is Tycho ook als Spirit jeugdspeler begonnen met het fluiten van wedstrijden (na een cursus van nestors Koos Vriend en Kees Heilig) maar inmiddels fluit hij op hoog niveau 1e teams en zelfs af en toe de jeugd van Ajax. Hoe mooi is het dan om van hem te horen hoe leuk het fluiten bij Spirit kan zijn?
Met deze groep hebben we gelijk weer wat extra scheidsrechters erbij bij onze jongste jeugd. Iets waarmee onze nieuwe scheidsrechter coördinator Remi Laan natuurlijk erg blij is.

Het was een leuke presentatie van Tycho. In het begin wat theorie en na de vragenronde, wat drinken en een zakje chips gingen de deelnemers los op de quiz met lastige scheidsrechtersvragen die de jeugdige hersenen deden kraken.

Een heerlijk leuke enthousiaste groep! Tycho bedankt voor de presentatie. Ard, Yvon en Remi voor de organisatie en Fred voor de beeldende vastlegging. Dit smaakt naar meer natuurlijk. Hopelijk kan binnenkort weer een groep aanschuiven voor deze leuke scheidsrechters cursus van Tycho. Het wordt steeds professioneler bij Spirit!

De TC-jeugd van SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: