Nieuwe sponsor voor ZVV Spirit 1: Aannemersbedrijf Koos Botman

Vernieuwend is het juiste woord als we over het 1e herenteam van de Spirit zaalvoetbalafdeling spreken. Een nieuw team in een nieuwe hogere klasse met twee nieuwe coaches. Daar hoort vanzelfsprekend ook een nieuwe hoofdsponsor (zaal) bij.
Als sponsor van ons 1e herenteam stellen wij aan u voor: Aannemersbedrijf Koos Botman BV gevestigd op de Molenwei 49 in Hoogkarspel. Een bedrijf dat o.a. is gespecialiseerd in de particulier woningbouw, het bouwen van aanbouwen en uitbouwen.

Koos Botman

Afgelopen weekend tekende Koos samen met bestuurslid Sjors Bakker een mooie sponsorcontract dat zijn bedrijf voor vier jaar verbindt aan onze 1e zaalvoetbalteam. Daar zijn we als club met ruim 22 zaalvoetbalteams uiteraard super blij mee. Koos is natuurlijk geen onbekende bij SC Spirit ’30 en in het zaalvoetbalwereldje. Jarenlang was trouwe sponsor van ZVV Bot Meubelen en is ook sponsor bij SC Spirit ’30 veld. Zelf trapte Koos in het verleden een aardig balletje in de Spiritselectie en in de zaal. Ook gaf hij jarenlang training aan de Spiritjeugd op het veld. Met de kennis en kunde zit het dus wel goed en met dank aan Koos kan ook binnen aan onze techniek worden gewerkt.

Vanavond is het 1e zaalvoetbalteam in De Sluis te bewonderen in de door Koos gesponsorde nieuwe outfit. Wij danken Koos voor het gestelde vertrouwen in onze club en hopen op een mooie en langdurige samenwerking.

Deel dit bericht via: