#jeugdopleiding #onthemove
Onze jeugdspeelster Nikki Huisman heeft het bij ‘t 2e selectiemoment van VV Alkmaar Meiden Voetbal Academie zo goed gedaan dat ze mag meespelen bij hun academie. Ook strijdt ze nog mee voor een plekje in de selectie voor het komende seizoen. Dat is natuurlijk super leuk nieuws voor Nikki (maar uiteraard ook voor haar trotse ouders). Gefeliciteerd!

Nikki krijgt als academie leerling 2 keer training in de week, soms zelfs 3 keer met als doel dat ze wordt opgeleid richting de eredivisie. Zolang Nikki speelster is van de academie, traint en speelt ze ook nog bij Spirit bij haar teamgenootjes. Wel wordt ze uitgenodigd voor oefenwedstrijd of zelf nationale/internationale toernooien. Hoe mooi is dat?

Naast het leuke nieuws dat 2 van onze jeugdleden (Finn en Olaf) een jaar lang bij AZ mogen meetrainen dus alweer het volgende leuke bericht van onze jeugdafdeling. Het blijkt maar weer dat we op de goede weg zijn met het jeugdbeleid bij Spirit en dat je, als je bij Spirit speelt, ook echt kunt opvallen bij de scouts van profclubs. Een leuke bijkomstigheid is dat je daarnaast toch lekker dicht bij huis kunt blijven voetballen met je vriendjes en vriendinnen (eigenlijk het leukste dat er is).

Op naar een mooi vervolg in Alkmaar. Wij wensen Nikki heel veel succes maar vooral heel veel plezier. Hou ons op de hoogte hoe het gaat met het spannende vervolg….

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: