Wij feliciteren onze hoofdsponsor Streekgoed Makelaardij met hun 10 jarig jubileum. Dit betekent ook dat de sponsorsamenwerking tussen Streekgoed Makelaardij en SC Spirit ’30 alweer 10 jaar bestaat. Onze mooie relatie loopt zelfs nog iets langer want in de jaren vóór 2014 was eigenaar Rob Dekker ook hoofdsponsor bij Spirit, zij het op persoonlijke titel.

Sponsor Streekgoed Makelaardij is lid van de Koninklijke Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs.

Sinds januari 2019 is Streekgoed Makelaardij verhuisd naar een prachtig nieuw onderkomen op het Raadhuisplein 51. Het pand is gelegen op een A-locatie, midden in het centrum van Hoogkarspel. In de riante etalage worden alle woningen uitgebreid getoond middels led-raampresentaties. De 3 led-tv’s zorgen voor extra attentiewaarde en zijn een echte eyecatcher. Stap er vooral eens binnen. Wil je op de hoogte blijven van hun openingstijden en/of het woningaanbod in ons dorp, surf dan naar www.streekgoed.nl/

Wij danken Streekgoed Makelaardij voor het gestelde vertrouwen in onze club de afgelopen 10 jaar en zien ook de komende jaren uit naar een mooie samenwerking.

Het bestuur en de sponsorcommissie van SC Spirit ’30

 

Deel dit bericht via: