De Spirit Donateursactie is weer begonnen!

Gedrukt en ontworpen door Dennis van Leeuwen met mooie foto’s van onze fotograaf Gerrit Slagter. Het is weer een collector’s item geworden en klaar om onze donateursactie “90 jaar Spirit” te ondersteunen.

Spirit donateursactie 2021
In de week van zondag 30 augustus tot en met zaterdag 5 september zullen de vrijwilligers van Spirit weer aan de deur komen voor de verkoop van de donateurskaarten. Een donateurskaart biedt toegang tot alle thuiswedstrijden en derby’s van Spirit 1 in de mooie 2e klasse. Vanaf komende bekerwedstrijd Spirit – VVIJ (zondag 5 september 2021) zijn de donateurskaarten ook aan de poort te koop. Een loper gemist of wil je helpen met de verkoop van onze donateurskaarten? Stuur dan even een berichtje naar de coordinator van de donateursactie Bianca Kuin, tel 06-11602627

Bestedingsdoel
De opbrengst van de donateursactie en aanvullende donaties zullen worden besteed aan de afronding van de pas aangelegde speedsoccer velden. Hierop kunnen alle leden van Spirit heerlijke 5 x 5 wedstrijden spelen en aan hun techniek werken tijdens de trainingen. De afrondende fase is het aanleggen van een nieuw pad om de velden heen zodat het geheel helemaal netjes wordt. Hieraan zal het geld van de donateursactie worden besteed. .

Elk financieel steuntje in de rug is meer dan welkom
De donateurskaart kost € 15 (65+ € 7,50) maar u kunt ook een losse donatie doen. Dit kan via de QR-code op de bus of door een bedrag over te maken naar rekeningnummer: NL98RABO0329350927 onder vermelding van uw naam en adres. Wij en onze leden zijn u daarvoor zeer dankbaar.

Het Spirit Bestuur

 

Deel dit bericht via: