Een goede trainer of begeleider

Opeens heb je het, je wilt een trainer of begeleider worden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Spirit faciliteert met een introductieavond voor de beginnende ouders en verzorgers. Want een goed begin is het halve werk. Op donderdag 9 september 2021 geeft de normen & waarden commissie o.l.v. Sjaak Laan voor alle trainers en begeleiders van de onderbouw maar ook voor alle ouders van de nieuwe Spirit jeugdleden, “tips en trucs” hoe je zo goed mogelijk een team kunt coachen en kunt supporteren. Voor- tijdens maar vooral ook na de wedstrijd.

Vragen en antwoorden

Hoe ga ik om met teleurstellingen binnen de groep? Wat moet ik doen bij afwijkend gedrag van een speler? Hoe ga je om met een vervelende ouder? Wat wordt van mij als ouder en supporter verwacht? Hoe spreek ik een speler tijdens de wedstrijd aan? Veel vragen, dus altijd handig om tips en handvatten te krijgen van iemand die al jaren vakkundig onze normen & waarden commissie leidt.

Noteer deze avond dus in jullie agenda en kom langs. Om 19.30 uur staat de koffie klaar en de avond duurt tot +/- 20.30 uur. Samen naar beter, that’s the Spirit.

De normen & waarden commissie van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: