Gister bereikte ons het verdrietige bericht dat op 20 januari 2022 oud-bestuurslid Klaas Aker is overleden. Klaas, schoonvader van onze vrijwilliger Ton Kors en opa van de selectiespelers Toine, Lennart en Viktor is 90 jaar geworden.

Klaas heeft begin jaren tachtig de functie van bestuurslid bij SC Spirit ’30 vervuld. Verantwoordelijk voor de portefeuille Gebouwen & Materialen was hij actief betrokken bij de totstandkoming van ons huidige prachtige complex. Op de foto zien we Klaas (staand rechts) met de toenmalige medebestuurders Jaap Overman, Tiny de Boer-Buisman, Hans de Lange, H. Wagemaker, Sjaak Beemster en Wim Reus.

De laatste jaren, wat moeilijker ter been, kwam Klaas samen met zijn vrouw Afra nog regelmatig even op het Spirit complex een kijkje nemen of zijn schoonzoon Ton het allemaal wel netjes onderhield en zijn kleinkinderen aanmoedigen. Wij herinneren Klaas als een warm en betrokken persoon en bedanken hem voor zijn inzet voor onze vereniging.

Namens het bestuur en alle leden wensen wij de familie Aker, kinderen, klein- en achterkleinkinderen heel veel sterkte toe.

Het bestuur van SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: