Het Spirit bestuur is verheugd mede te kunnen delen dat voor het komende seizoen Peter Neuvel de hoofdtrainer wordt van SC Spirit ’30. Peter, momenteel nog trainer bij FC Aalsmeer, volgt daarmee Hans Valk op die aan zijn vierde seizoen bezig is als hoofdtrainer van onze club. Vandaag werd, in het bijzijn van een afvaardiging van het bestuur, een contract voor één seizoen getekend. Dat is mooi nieuws zo aan het begin van de tweede helft van de competitie.

Peter is geen onbekende in de West-Friese voetbal regio. Geboren in Grootebroek speelde hij in het verleden voor o.a. vv De Zouaven, Hollandia, Zwaluwen ’30 en buiten de regio voor FC Utrecht en VV De Beursbengels om zijn spelerscarrière te beëindigen bij FC Aalsmeer. Vervolgens is hij bij deze club zijn trainerscarrière begonnen en heeft ook twee seizoenen VV Kockengen getraind. Na een verhuizing met zijn gezin terug naar het West-Friese (Grootebroek) is SC Spirit ’30 zijn eerste uitdaging in onze regio. Belangrijk is ook de ervaring van Peter met het trainen van jeugdspelers. We zien hem dan ook als een ideale trainer om de verjonging van de selectie de komende jaren verder door te voeren.

Hans Valk en assistent Patrick van Beek zullen het lopende seizoen afmaken en het bestuur en de spelersgroep hebben er alle vertrouwen in dat het huidige seizoen positief zal worden afgerond. Wij wensen Peter heel veel succes toe als hoofdtrainer van onze club.

Het bestuur van SC Spirit ’30

 

Deel dit bericht via: