Het Spirit bestuur is verheugd mede te kunnen delen dat de samenwerking tussen SC Spirit ’30 en Peter Neuvel het komend seizoen een vervolg krijgt. Deze week zijn we een verlenging van het contract voor één seizoen overeengekomen.

Peter is momenteel bezig aan zijn eerste officiële seizoen als hoofdtrainer bij Spirit na daarvoor als hoofdtrainer bij FC Aalsmeer te hebben gewerkt. Door het wegvallen van veel sterkhouders binnen de selectie en de versterkte degradatieregeling wisten we dat het een zwaar en lastig seizoen zou worden. Peter heeft zijn schouders er onder gezet en vanaf het begin van het seizoen is er progressie in het spel te zien maar de opbouw van een jong nieuw team gaat nou eenmaal met vallen en opstaan. Het is een groeiproces. Overwinningen met goed spel worden afgewisseld met grote nederlagen.

Wij zijn bijzonder tevreden over de inbreng van Peter als hoofdtrainer in dit opbouwjaar en hebben het volste vertrouwen in zijn werkwijze. De samenwerking tussen beide selectieteams, de staf en de TC biedt voldoende groeimogelijkheden voor jonge spelers om zich te ontplooien als selectiespeler binnen Spirit. Genoeg ingrediënten en uitdagingen om als club en trainer met elkaar verder te gaan en samen door te groeien.

Wij wensen Peter veel succes de rest van dit seizoen en kijken uit naar de continuering van de samenwerking het komende seizoen.

Het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: