Gisteravond zijn TC-leden Sjors Bakker en Michel Reus namens het Spirit Challenge teams op pad gegaan langs de huizen van de winnaars om hun prijzen uit te reiken. Uiteraard op gepaste afstand en zonder fysiek contact want vanwege de Corona maatregelen wilden we geen onnodige risico’s nemen. Sommigen lagen als in bed maar kwamen als de bliksem naar beneden om al vangend de officiële Challenge bal van Duijn Teamsport in ontvangst te nemen. Uiteraard werd daarna gelijk nog even een balletje hoog gehouden voor de ogen van de bestuursleden.

Op de foto’s zien we de blije winnaars per categorie (onder-, midden- en bovenbouw). Spirit feliciteert de winnaars van harte. Supergoed gedaan. En het leuke is. Ze hebben allemaal al toegezegd dat ze ook weer meedoen met de volgende uitdaging. Wat dat wordt is nog even en verrassing maar zeker net zo spectaculair.

Het animo was overweldigd (meer dan 700 filmpjes) zodat in een enkele categorie zelfs moest worden geloot. Maar ook de overige fanatieke krijgen van Spirit natuurlijk nog een prijs. De prijzen op de foto’s zijn mede mogelijk gemaakt door mensen en ondernemers die de jeugd en het technische voetbal bij Spirit een warm hart toedragen te weten:

Visser Duijn financiële diensten BV/Regio bank, Glashandel West-Friesland, Pauw Grond- en Waterwerken en Familie Valentijn (Jennifer en Tim).

Volgende week komt er een nieuwe Challenge houd onze media kanalen daarom goed in de gaten.

Het Spirit Challenge team,
Laura, Annemieke, Roos, Arjan, Sjors, Mieke Jennifer en Michel

Deel dit bericht via: